Monologbonanza på Det Norske Teatret

  • Pris 100
  • Sted Oslo
  • Dato 27/11/2020
  • Starttidspunkt 22:30
  • Sluttidspunkt 23:30

Monologbonanza er en sjelden mulighet til å se råmateriale og arbeid i prosess. Dette er en arbeidsvisning der du får oppleve resultatet av sesongens monologkurs Sangstemmen bak talestemmen. Kom og del opplevelsen med oss!

I kveld møter du en gjeng skuespillere som i utgangspunktet er redde for å synge. Som mener de ikke kan synge. Men ikke nå lenger! For nå har de utfordret seg selv. Jepp, de har rett og slett plukket opp et stykke sangmateriale de aldri trodde de skulle klare (men hemmelig beundret), gjort et dypdykk i utforskningen av sitt eget unike kunstneriske stemmeuttrykk – og i kveld trøkker de til!

Kursholder og regissør: Beate Myrvold

På scenen: Kommer.

Settingen på Bikuben er hyggelig og uformell og du må gjerne ta deg et glass på tampen av arbeidsuken. Velkommen skal du være!

Om monologkurs – Monologbonazasamarbeidet
I over elleve år har monologkurs vært del av programmet til Norsk Skuespillersenter. Vi elsker å forske i hva enetale kan være, både når det gjelder type tekst, sjanger og uttrykk. Det er alltid spennende og inspirerende å sitte i salen når skuespillernes utforskning møter publikum under arbeidsvisningen Monologbonanza på Bikuben på Det Norske Teatret. Dette er en sjelden anledning til å se skuespillerne tre ut av komfortsonen hvor de byr publikum på en rå utgave av seg selv og sitt nybrottsarbeid.

Deltakerkriterier
Sted
Søknad

I samarbeid med: