Produser din egen forestilling
med Kjetil Falkum

Søknadsfrist
Dato 25. sep – 27. sep
Pris 1100/1000 kr
Tid 10:00 - 16:00

Om Kurs

Det gleder oss å kunne gjenta dette populære kurset! Det er en intensiv innføring i produsentkunnskaper for deg som er scenekunstner og ønsker å produsere dine egne forestillinger, eller for deg som er fersk produsent for profesjonelle scenekunstprosjekter.

Kurset vil ta for seg prosessen fra idé til ferdigstilt prosjekt gjennom fremdriftsplan, budsjett, finansiering, bemanning, kontrakter, avtaleverk, rettigheter/royalties, og produksjonsplanlegging.

Det vil bli en kombinasjon av forelesning, gruppeoppgaver og diskusjon, og målet med kurset er at deltakerne skal få oversikt over alle elementene som kreves for å realisere et scenekunstprosjekt og kunne gå løs på et prosjekt uten å vegre seg for de administrative sidene ved produksjonen.

Dette kurset tar ikke for seg hvordan man skaffer penger til produksjonene eller søknadsskriving. Det vil derimot bli et åpent informasjonsmøte om støtteordninger 19. august.

Medlemmer av Norsk Skuespillerforbund får rabattert pris.

Instruktør

Kjetil Falkum er utdannet stage manager og production manager ved Royal Academy of Dramatic Art i London. Etter utdanningen har han jobbet som inspisient, turnéleder og produsent for teater, musikaler, opera og events, både i Norge og utenlands. Her hjemme har han jobbet ved blant annet Hålogaland Teater, Riksteatret, Nationaltheatret, Kilden, Nordnorsk Opera og Opera Østfold, for en rekke kommersielle teaterprodusenter, samt med frie grupper og spel. Kjetil var kunstnerisk produsent for åpningsseremonien under Ungdoms-OL på Lillehammer, og jobber for tiden blant annet med teaterfestivalen Heddadagene. Kjetil er i dag frilans produsent med base på Sentralen i Oslo.

Deltakerkriterier

Åpent for profesjonelle deltakere, dvs. med godkjent treårig utdanning på høyskolenivå, eller tilsvarende profesjonell erfaring, med følgende bakgrunn:

Profesjonelle scenekunstnere og andre som jobber direkte med produksjonssiden av scenekunst.

  • Det er ikke nødvendig med produsenterfaring, men kurset forutsetter grunnleggende kjennskap til scenekunstprosjekter, for eksempel som skuespiller/danser eller andre roller i forbindelse med produksjoner.
  • Du må kunne grunnleggende Excel. Mye av undervisningen baserer seg på dette programmet, og det vil ikke være tid til Excelopplæring.

NB! Du kan melde deg på kurset Excel og budsjettering for nybegynnere som avvikles 22. august. Dette vil gi deg kunnskapene du trenger for å kunne delta på Produser din egen forestilling.

  • Kursdeltakerne må ha med egen PC med Word og Excel tilgjengelig.

 

Sted

Norsk Skuespillersenter, Welhavensgate 1, 0166 Oslo

Reisestøtte

Vi har som mål å være et kompetansesenter for skuespillere over hele landet, og Norge er et langstrakt land. Derfor kan du søke oss om reisestøtte dersom du har fått plass på et av våre kurs/arrangement og du bor langt unna stedet der det gjennomføres.

Les mer om hvem som kan få reisestøtte

Søk plass

Søknadsfrist
Dato 25. sep – 27. sep
Pris 1100/1000 kr
Tid 10:00 - 16:00

Innsendt søknad er bindende, og du må oppfylle for å kunne få plass. Du vil få svar på søknaden så snart som mulig.

  • Jeg er kjent med Norsk Skuespillersenters (NSS) personvernerklæring. NSS lagrer opplysningene jeg oppgir under i et begrenset tidsrom. Min CV kan deles med kursholder og/eller andre samarbeidspartnere når det er hensiktsmessig for kurset.
  • Maks størrelse 2 MB
    Dra og slipp filer her, eller
    Godkjente filtyper: pdf, doc, docx.
  • Fagforeningsmedlemskap regnes som sensitive personopplysninger. Siden medlemskap i Norsk Skuespillerforbund utløser rabatt hos oss, ber vi deg likevel om denne informasjonen.