Hilde og Peppe

Scenekamp

  • Pris 1500/1200
  • Sted Oslo
  • Startdato 24/01/2022
  • Sluttdato 28/01/2022
  • Starttidspunkt 10:00
  • Sluttidspunkt 15:00
Søknadsfrist: 17. des 2021

Med Hilde Veronika Östensson og Peppe Östensson

I samarbeid med Skuespiller- og danseralliansen og CREO arrangerer vi kurs i scenekamp med MAV – Academy of Movement, Acting & Voice. Kurset går over fem dager og er åpent for alle profesjonelle scenekunstnere.

Dette kurset er skreddersydd for at du skal bli trygg på fysiske konfrontasjoner og kamp i ditt arbeid på skjerm og scene. Vi arbeider med fysisk teater som grunnlag, hvor bevegelse og uttrykk tar utgangspunkt i spørsmålene: Hva vil du fortelle? Hva tror du at du forteller? Hva er det publikum/kamera faktisk oppfatter?


Kurset dekker trening i: grunnteknikker, sikkerhetsaspekter, uttrykk, tilstedeværelse, physical awareness, partnerarbeid, koreografi, samt koreografi i kontekst (scener). Vi bruker terminologi som «Dramatic Combat» – hvor vi jobber både ubevepnet og med kniv for scene og film. I tillegg til vanlig vestlig scenekamp trekker vi fra Wudang Practical Tai Chi, Aikido og Systema.

Dagene begynner med oppvarming og slutter med nedvarming. Vi tar pauser og lunsj etter behov. Som deltager må du sørge for at du har bevegelige klær og egen vannflaske.

Kurset krever ingen forberedelser.

Kurset vil foregå på svensk.

Vi har nulltoleranse for alle former for kritikkverdige forhold, og følger NTO sin etiske standard for forebygging av trakassering. Les om våre rutiner for varsling.

Deltakerkriterier
Instruktør
Sted
Reisestøtte
Søknad

I samarbeid med: