Up and Out in 3 Days – Internasjonal strategi og tilstedeværelse

  • Pris 950/800/600
  • Startdato 26/04/2022
  • Sluttdato 28/04/2022
  • Starttidspunkt 10:00
  • Sluttidspunkt 15:00
Søknadsfrist: 8. apr 2022

PITCH!

Dette 3 dager lange kurset i internasjonal strategi og tilstedeværelse vil gi deg økte sjanser til å muliggjøre dine internasjonale ambisjoner. Her viser vi hvordan du med ditt kunstnerskap og scenekunstprosjekt(er) best treffer programmerere og samarbeidspartnere med dine ideer på festivaler og bransjetreff.

På dette kurset jobber vi helt konkret med verktøy for pitching, promotering, markedsføring og salg av scenekunstprosjekter og kunstnerskap. Du vil også få muligheten til å møte noen internasjonale programmerere fra Assitejs globale nettverk. Kurset avsluttes med mock-pitching for et fagpublikum. Du får rådgivning og coaching underveis, og tilbakemeldinger på pitchen din. Materialet som pitches må ikke nødvendigvis være ment for et ungt publikum.

 

PROGRAM

Dag 1
Tove Bratten (tidligere direktør i DTS) om de ulike internasjonale markedene
Markedsføring med Ingvild Lien fra Assitej Norge
Boomer Stacey fra USA/Canada om det Nord-Amerikanske markedet

 

Dag 2
Sue Giles – presidenten av Assitejs internasjonale nettverk fra Australia
Jo Strømgren Kompani – om pitching
Berit Boman fra Ergo Ego om nettverking & small talk

 

Dag 3
Theis Irgens – festivalprodusent for Assitej Norges internasjonale scenekunstfestival
Personlig rådgivning fra Assitej Norge
Mock-pitching med fagpanel og tilbakemeldinger

I 2022 reiser Assitej Norge og Danse- og Tetatersentrum (DTS) med delegasjoner av norske scenekunstnere og produsenter til Norway Now i regi av DTS på Assitej Artistic Gathering- BIBU (Sverige) i mai 2022. DTS svinger innom og deler informasjon om sine ordninger og internasjonale satsninger.

Hele denne herligheten får du for kun 600 kr som Assitej-medlem eller
900 kr som ikke-medlem. Medlemskap i Assitej Norge koster 250 kr pr. år.

Medlemmer av NSF får rabattert pris.

OM ASSITEJ NORGE

Assitej Norge jobber strategisk og langsiktig med internasjonal promotering av norsk scenekunst for det unge publikummet. Gjennom Assitej International har vi tilgang til verdens største nettverk innen scenekunst, og kunnskap om produksjons- og visningsforhold i ulike regioner i verden. Assitej Norge er brobyggere mellom nasjonal og internasjonal scenekunst gjennom samarbeid, nettverk og formidling. Vi ønsker å gi norske scenekunstnere et godt grunnlag for å bygge sitt nettverk og skape gode samarbeid på tvers av landegrenser.

Deltakerkriterier
Reisestøtte
Søknad

I samarbeid med: