Værsågod
med Frank Kjosås

Søknadsfrist
Dato 10. sep
Pris kr
Tid 20:00 - 23:00

Om Arbeidsvisning

Hvordan kommer publikum til å ta imot dette? Bør jeg endre noe nå? Skjønner de hvor jeg vil hen? Kverner du på spørsmål av denne typen kan Værsågod hjelpe deg videre. Kom og vis frem det du jobber med!

Værsågod er et tilbud for profesjonelle skuespillere som vil teste ut arbeidet sitt på publikum og få faglig tilbakemelding.

Tenk at det finnes et sted i Oslo der skuespillere kan prøve ut nytt materiale for publikum i helt trygge omgivelser. Det er nyttig for skuespilleren og underholdende for publikum. Velkommen.

– Svein Tindberg, skuespiller og faglig veileder.

SLIK FUNGERER DET 

Værsågod er bare kjærlighet. Kjærlighet til skuespillerne på scenen og til faget. Værsågod er til for å støtte utøverne i deres arbeid og alle skal gå hjem med verdifulle innspill for videre utvikling.

Alle kunstneriske uttrykk er velkomne. Du kan ta med arbeidet ditt til Værsågod-scenen enten det er en monolog, en scene med flere skuespillere, en enakter eller deler av et stykke. Materialet skal være godt bearbeidet, men behøver ikke å være «ferdig».

Når visningen er over deler publikum sine refleksjoner og kommer med spørsmål. Deretter får faglig veileder ordet og gir konstruktive tilbakemeldinger og innspill. Værsågod er gratis for både aktører og publikum.

FAGLIG VEILEDNING

Værsågods faglige veiledere er veletablerte skuespillere som deler av sin erfaring for å kunne hjelpe kolleger videre i deres arbeid.

DATOER OG VEILEDERE VÅREN 2019:

10. september – Frank Kjosås

8. oktober – Ulla Marie Broch

12. november – Mariann Hole

 

Tidligere faglige veiledere: Fridtjov Såheim, Anne Kokkinn, Thorbjørn Harr, Line Verndal, Trond Fausa Aurvåg, Ellen Horn, Lena Kristin Ellingsen, Stig Henrik Hoff, Per Christian Ellefsen, Henrik Mestad, Kjersti Elvik, Rolf Kristian Larsen, Cecilie Mosli, Svein Tindberg, Håvard Bakke, Ingrid Bolsø Berdal.

Værsågod drives av Andrea Wasrud og Barbro Bugge. Les mer om Værsågod her.

Trenger du et arbeidsrom med veileder for å forberede arbeidsvisningen? Kom på Studio X!

Deltakerkriterier

Åpent for profesjonelle skuespillere, dvs. med godkjent treårig utdanning på høyskolenivå i utøvende skuespillerkunst, eller tilsvarende profesjonell skuespillererfaring.

Sted

Hollendergata 8

I samarbeid med

Søk plass

Søknadsfrist
Dato 10. sep
Pris kr
Tid 20:00 - 23:00

Innsendt søknad er bindende, og du må oppfylle for å kunne få plass. Du vil få svar på søknaden innen to uker etter fristen.

 

Søk om plass i programmet direkte hos Værsågod, her.