Værsågod!
med Gisken Armand

Søknadsfrist
Dato 12. feb
Pris 0 kr
Tid 20:00 - 22:30

Om Arbeidsvisning

Hvordan kommer publikum til å ta imot dette? Bør jeg endre noe nå? Skjønner de hvor jeg vil hen? Kverner du på spørsmål av denne typen kan Værsågod hjelpe deg videre. Kom og vis frem det du jobber med!

Værsågod er et tilbud for profesjonelle skuespillere som vil teste ut arbeidet sitt på publikum og få faglig tilbakemelding.

Tenk at det finnes et sted i Oslo der skuespillere kan prøve ut nytt materiale for publikum i helt trygge omgivelser. Det er nyttig for skuespilleren og underholdende for publikum. Velkommen.

– Svein Tindberg, skuespiller og faglig veileder.

SLIK FUNGERER DET 

Værsågod er bare kjærlighet. Kjærlighet til skuespillerne på scenen og til faget. Værsågod er til for å støtte utøverne i deres arbeid og alle skal gå hjem med verdifulle innspill for videre utvikling.

Alle kunstneriske uttrykk er velkomne. Du kan ta med arbeidet ditt til Værsågod-scenen enten det er en monolog, en scene med flere skuespillere, en enakter eller deler av et stykke. Materialet skal være godt bearbeidet, men behøver ikke å være «ferdig».

Når visningen er over deler publikum sine refleksjoner og kommer med spørsmål. Deretter får faglig veileder ordet og gir konstruktive tilbakemeldinger og innspill. Værsågod er gratis for både aktører og publikum.

FAGLIG VEILEDNING

Værsågods faglige veiledere er veletablerte skuespillere som deler av sin erfaring for å kunne hjelpe kolleger videre i deres arbeid.

DATOER OG VEILEDERE VÅREN 2019: 

12. februar – med Gisken Armand

12. mars – Kommer

23. april – med Andrea Bræin Hovig

Tidligere faglige veiledere: Fridtjov Såheim, Anne Kokkinn, Thorbjørn Harr, Line Verndal, Trond Fausa Aurvåg, Ellen Horn, Lena Kristin Ellingsen, Stig Henrik Hoff, Per Christian Ellefsen, Henrik Mestad, Kjersti Elvik, Rolf Kristian Larsen, Cecilie Mosli, Svein Tindberg, Håvard Bakke, Ingrid Bolsø Berdal.

Værsågod drives av Andrea Wasrud, Thea Kathrin Hveem Nygaard og Barbro Bugge. Les mer om Værsågod her.

Trenger du et arbeidsrom med veileder for å forberede arbeidsvisningen? Kom på Studio X!

Instruktør

Gisken Armand debuterte ved Nationaltheatret i 1988. Hun har siden spilt et bredt spekter av roller i mange ulike sjangre. Eksempler er Gerd i Brand, Nora i Et dukkehjem, Ho i Nokon kjem til å komme, Olivia i Hva dere vil (Helligtrekongersaften) og Ljubóv Ranevskaja i Kirsebærhagen.

Film og TV i utvalg: Tante Doris i Gilberts grusomme hevn (2016), Ti kniver i hjertetInsomniaEvas øyeVed kongens bordStørst av alt, Julekongen og TV-serien Hjem på NRK.

Priser: Gösta Ekmans Minnefonds pris (1992), Årets lydbokstemme (2003), Nationaltheatrets venners ærespris, Radioteatrets Blå fugl-pris (2006) og Heddaprisen 2013 for beste kvinnelige hovedrolle i Jeg forsvinner. Nominert til Heddaprisen 2017 i kategorien beste kvinnelige skuespiller/medspiller for rollen som Juliette i Kongen dør.

Deltakerkriterier

På scenen: Åpent for profesjonelle skuespillere med godkjent treårig utdanning på høgskolenivå i skuespillerkunst, eller tilsvarende profesjonell erfaring.

Til publikum: Det er bare å møte opp – hjertelig velkommen!

Sted

Værsågod foregår på Cafeteatret/Nordic Black Theatre, i Hollendergata 8.

I samarbeid med

Søk plass

Søknadsfrist
Dato 12. feb
Pris 0 kr
Tid 20:00 - 22:30

Skuespillere som ønsker å delta på scenen må sende inn en prosjektbeskrivelse og/eller videodokumentasjon av arbeidet til vaersaagod.info@gmail.com.
Dette for at arrangementet skal kunne bli sydd sammen til en kveld som har underholdningsverdi for publikum, og for å kvalitetssikre at aktørene er seriøse i arbeidet.
Vi tilbyr tekniker hvis det er ønskelig.
Det er også åpent og oppfordret til at aktørene selv inviterer de man måtte ønske som publikum. Enten det er venner og familie, eller bransjefolk og castingbyråer.

Til publikum: Bare å møte opp – hjertelig velkommen!