Bilde av faglig veileder Van Den Boom

Patrick van den Boom

VÆRSÅGOD: Klovn

  • Pris Gratis
  • Sted Oslo
  • Dato 02/11/2023
  • Starttidspunkt 20:00
  • Sluttidspunkt 22:30

VÆRSÅGOD er et tilbud for profesjonelle skuespillere som vil teste ut arbeidet sitt på publikum og få faglig tilbakemelding og veiledning.

Hvordan kommer publikum til å ta imot dette? Bør jeg endre noe? Skjønner de hvor jeg vil? Kværner du på spørsmål av denne typen, kan Værsågod hjelpe deg videre.

Kom og vis frem det du jobber med!

Værsågod er bare kjærlighet. Kjærlighet til skuespillerne på scenen og til faget, og er til for å støtte utøverne i deres arbeid. Alle kunstneriske uttrykk er velkomne.
Enten det er en monolog, en scene med flere skuespillere, en enakter eller deler av et stykke. Materialet skal være godt bearbeidet, men behøver ikke å være «ferdig».

Nytt for høsten er at vi kjører temakvelder,
og kveldens tema er: 
KLOVN

Jobber du med klovning? … og da mener vi selvfølgelig ikke bare den med rød nese. Vi hekter oss på den helt ferske Klovnefestivalen og inviterer alle skuespillere inn til å utforske og teste ut sin klovne-act. Om man har sin egen visning eller jobber med flere er like velkomment. Vi inviterer inn en faglig veileder som selv er kjent med den brede betegnelsen “klovn” og som kan gi deg veiledende tilbakemelding innenfor akkurat dette temaet.

FAGLIG VEILEDNING
Værsågods faglige veiledere er veletablerte skuespillere som deler av sin erfaring for å kunne hjelpe kolleger videre i deres arbeid. Ved å få tilbakemelding fra en erfaren skuespiller åpnes det opp for å utveksle opplevelser og erfaringer i større grad enn å bare motta tilbakemelding. Oppgaven til den faglige veilederen er å opptre som en mentor og en sparringspartner – «Fra en kollega til en annen»!

Tidligere faglige veiledere: Agnes Kittelsen, Frank Kjosås, Trond Teigen, Aksel Hennie, Janne Formoe, Mariann Hole, Anders Hatlo, Ulla Marie Broch, Gisken Armand, Andrea Bræin Hovig, Fridtjov Såheim, Anne Kokkinn, Thorbjørn Harr, Line Verndal, Trond Fausa Aurvåg, Ellen Horn, Lena Kristin Ellingsen, Stig Henrik Hoff, Per Christian Ellefsen, Henrik Mestad, Kjersti Elvik, Rolf Kristian Larsen, Cecilie Mosli, Svein Tindberg, Håvard Bakke, Tobias Santelmann, Paul Ottar Haga.

 

I 2019 ble Andrea Wasrud og Barbro Bugge nominert til Frilandsprisen for sitt arbeid med Værsågod, på bakgrunn av den samlende verdien av konseptet, både for frilanserne og for skuespillerarbeidet. I dag drives Værsågod av Andrea Wasrud, Ingvild Kristin Kirkvik og Andrea Therese Skjolde Fostervold. Les mer om Værsågod her.

Sted
Reisestøtte
Søknad